Η Εταιρεία μας

Homepage » Company

Contact us

Are you interested in our services?

Εταιρικό προφίλ

Who we are:

Παρέχουμε μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση τριών βασικών αντικειμένων. Κατασκευών από ανοξείδωτο χάλυβα, κατασκευών με κρύσταλλα και παντός τύπου μεταλλικών κατασκευών. Η επιχείρηση μας εδρεύει στα ΣΥΚΟΛΙΑ – ΓΑΛΑΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ αναλαμβάνοντας έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, εντός και εκτός Χανίων.

Απευθυνόμαστε σε αρχιτέκτονες, ξενοδοχεία, επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων και ιδιώτες. Από τον σχεδιασμό στην υλοποίηση μεριμνούμε για κάθε λεπτομέρεια με στόχο την ικανοποίηση σας.

Είτε θέλετε να προσθέσετε υπεραξία στην περιουσία σας, είτε να την προστατεύσετε, διαθέτουμε καινοτόμα προϊόντα και την ιδανική λύση για εσάς.

Όραμα & Αποστολή

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευών, διαθέτουμε τεχνογνωσία για να αντιμετωπίζουμε ειδικά προβλήματα και στοχεύουμε στην συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ νεων προϊοντων στην αγορα

Σχεδιάζουμε και παράγουμε ειδικές παραγγελίες για κάλυψη νέων αναγκών της εποχής μας (όπως π.χ. προστατευτικά από πλημμύρες λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών)

προτεραιοτητα ο ανθρωποσ

Βασική προϋπόθεση στις παραγγελίες που αναλαμβάνουμε είναι να είναι ασφαλείς οι κατασκευές. Ελέγχουμε τα σχέδια και την ποιότητα των υλικών και τηρούμε τις προδιαγραφές ορθής εγκατάστασης.

συνεχησ προσπαθεια βελτιωσησ

Η ενημέρωση των εξελίξεων στις πρώτες ύλες και η αναβάθμιση των μέσων παραγωγής αποτελούν μόνιμο μέλημα μας. Φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Εταιρικό προφίλ

Η ιστορία μας:

2006

Ιδρύεται η εταιρεία απευθυνόμενη κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης (καφετέριες, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια) με βασικό προϊόν τις γυάλινες φυσαρμόνικες πόρτες INAL. Επίσης ξεκινάμε συνεργασίες με τα ξενοδοχεία ΠΟΡΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ AE και ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ ΑΕ που μένουν ενεργές τα επόμενα έτη.

2008

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών είναι πλέον τα ξενοδοχεία. Το brand name της STEN γίνεται αναγνωρίσιμο στην Κρήτη με βασική δραστηριότητα τις ειδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές. Τρεις από τις πιο χαρακτηριστικές συνεργασίες είναι με την ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗΣ ΑΕ για κατασκευές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Caldera Pallas” στο Ηράκλειο Κρήτης, την ΤΖΕΛΗΣΗ ΑΞΤΕ για κατασκευές στο ξενοδοχείο “Macaris” στο Ρέθυμνο και με την ΑΠΛΑΔΑΣ ΑΕ σε ξενοδοχεία των Χανίων.

2010

Η εταιρία έχει εμπλουτίσει την γκάμα προϊόντων της δίνοντας έμφαση στα ειδικά κρύσταλλα (για γυάλινα πατώματα, χρωματιστές πόρτες και γυάλινα στηθαία με πλαϊνά inox εξαρτήματα). Η κύρια νέα συνεργασία μας είναι στο Κολυμπάρι Χανίων με την ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΑΤΕ για γυάλινες κατασκευές στο ξενοδοχείο “AVRA IMPERIAL”.

2012

Δίνουμε έμφαση στις ανοξείδωτες κατασκευές Mirror και κατασκευάζουμε μια πλούσια γκάμα inox εξοπλισμών για ξενοδοχεία. Κύριος πελάτης μας σε αυτά τα είδη και εμπνευστής των κατασκευών είναι ο αρχιτέκτων Κος Κωνσταντίνος Σχετάκης με τον οποίο συνεργαζόμαστε για κατασκευές του ξενοδοχείου “Castle Suites” της ΑΦΟΙ ΣΧΕΤΑΚΗ ΑΕ στον Πλατανιά.

2015

Σχεδιάζουμε ένα νέο κάγκελο απο ανοδιωμένο αλουμίνιο, το οποίο εφαρμόζουμε σε νέα ξενοδοχειακή μονάδα της ΠΟΡΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΕ. Στο ίδιο έργο αναλαμβάνουμε επίσης τρεις μεταλλικούς πύργους για ασανσέρ, πέργκολα και τζαμαρίες εστιατορίου, γυάλινες ντουζιέρες, επέκταση δαπέδου σε χώρο πισίνας με deck, μικρές μεταλλικές γέφυρες και άλλες κατασκευές.

2018

Μία νέα συνεργασία με την ΤΟΜΕΣ ΑΤΕ θα φέρει στο portfolio της επιχείρησης μας ένα από τα πιο εντυπωσιακά έργα που έχουμε φέρει εις πέρας. Πρόκειται για δύο ανοξείδωτες γέφυρες πισινών μήκους 16 και 18m αντίστοιχα με πλαϊνά κρύσταλλα που κοσμούν το πολυτελές ξενοδοχείο “Euphoria Resort”. Στο ίδιο ξενοδοχείο αναλάβαμε επίσης γυάλινες πόρτες και πτυσσόμενα κρύσταλλα.

2019

Σε συνέχεια προηγούμενης συνεργασίας μας από το 2014 με την ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Ν. ΑΕ για το ξενοδοχείο “Imperial Hotel Maleme ” λαμβάνουμε νέο έργο στην ανακαίνιση και επέκταση του ξενοδοχείου. Οι πιο ιδιαίτερες κατασκευές ήταν γυάλινα τοιχία σε πισίνες και γέφυρα ένωσης κτιρίων με κρύσταλλα και επενδύσεις inox. Η χρονιά αυτή έκλεισε με αισιόδοξα μηνύματα για το 2020 από νέους μηχανικούς και αρχιτέκτονες που μας προτίμησαν.