Τα Έργα μας

Αρχική » Έργα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ειδικοί στις
μεταλλικές κατασκευές με κρύσταλλα:

Πόρτες & Χωρίσματα

Αμέτρητες Λύσεις! Για εισόδους ή εσωτερικά χωρίσματα παρέχουμε κατασκευές στα μέτρα σας από γυαλί, ανοξείδωτο, αλουμίνιο και άλλα υλικά ή συνδυασμό τους. Τα δείγματα κρυστάλλων και ο σχεδιασμός της κατασκευής σας που προσφέρουμε θα βοηθήσουν στην τελική σας απόφαση.

Ντουζιερες

Πολυτέλεια και Ασφάλεια!
Τα κρύσταλλα ασφαλείας πάχους 10mm σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα μας, θα δώσουν στο μπάνιο σας ένα ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα με άψογη λειτουργικότητα.

Καγκελα & Στηθαια

Αξιοπιστία και έξυπνες προτάσεις!
Πάνω από όλα είναι η ασφάλεια και η έντεχνη εργασία. Μπορούμε να σας βρούμε τις πιο έξυπνες-αποδοτικές λύσεις για τον χώρο σας μέσα απο ποικιλία σύγχρονων συστημάτων και κρυστάλλων, τηρόντας πάντα τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Γεφυρες & Δαπεδα

Πατήστε σταθερά!
Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακή κατασκευή από τα γυάλινα δάπεδα. Επίσης κατασκευαζουμε deck για εξωτερικούς χώρους, μεταλλικά δάπεδα για την δημιουργία προβόλων μπαλκονιών και γέφυρες για ξενοδοχεία.

Στεγαστρα & Φωταγωγοι

Ορίζετε το φως που σας περιβάλλει!
Διαμορφώστε τον στεγανό χώρο που επιθυμείτε με καθορισμένη φωτοδιαπερατότητα ή απόλυτη σκίαση. Εφαρμόζουμε μεγάλη γκάμα υλικών κάλυψης έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι διαφορετικές ανάγκες κάθε χώρου.

Τεντες

Ορίζετε το φως που σας περιβάλλει!
Διαμορφώστε τον στεγανό χώρο που επιθυμείτε με καθορισμένη φωτοδιαπερατότητα ή απόλυτη σκίαση. Εφαρμόζουμε μεγάλη γκάμα υλικών κάλυψης έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι διαφορετικές ανάγκες κάθε χώρου.

Ειδικες Κατασκευες

Τεχνογνωσία για κάθε πρόκληση!
Αναλαμβάνουμε την μελέτη και υλοποίηση πρωτότυπων κατασκευών με στατικές προκλήσεις. Έχουμε τα μέσα και την εμπειρία για την υλοποίηση σύνθετων κατασκευών με υψηλές απαιτήσεις ακρίβειας σχεδιασμού και κατά την εφαρμογή τους.

επιπλα & Εξοπλισμοι

Κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες σας!
Ο κάθε χώρος αντιπροσωπεύει τον κάτοχό του και έτσι δημιουργούνται οι ανάγκες αναζήτητης των ιδανικών αντικειμένων. Αν δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε έτοιμο στην αγορά είμαστε στην διάθεσή σας να το σχεδιάσουμε και να το φτιάξουμε όπως το φαντάζεστε.

Οι Υπηρεσίες μας

Αξιόπιστες & Ποιοτικές λύσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις.
Διαθέτουμε τεχνογνωσία και την ικανότητα λύσεων σε δύσκολες ανάγκες.